Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de varkenswangetjes samen met de kalfsfond in de snelkookpan. Voeg verse tijm toe en kruid met versgemalen peper en zeezout. Gaar in ongeveer 30 minuten. Haal ze uit de pan en laat afkoelen.
-
Schil de knolselder en snij in kleine blokjes. Kook ze gaar in een weinig water. Laat ze goed uitlekken. Mix de knolselder en breng op smaak met mierikswortel, olijfolie en zout.
-
Schil de koolrabi, het raapje en de radijsjes. Snij flinterdunne plakjes van de koolrabi, raap en radijsjes. Schep door de slablaadjes.
-
Schep op de zijkant van elk bord een eetlepel mierikswortelzalf en strijk iets uit.
-
Verdeel de salade erover en schik de varkenswangetjes erop. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met enkele druppels olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven