Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het steeltje van de boontjes. Kook de boontjes al dente in gezouten water.
-
Laat de boontjes, na het koken, onmiddellijk schrikken in koud water.
-
Snij de venkel in fijne ringen.
-
Halveer de kerstomaatjes.
-
Snij de komkommer in dunne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Dressing: plet de ansjovis fijn.
-
Meng de kefir met de geplette ansjovisfilets, Parmezaanse kaas, worcestersaus en 1 el olijfolie. Kruid af met peper.
-
Verdeel de groenten, olijven en uitgelekte tonijn over een grote slakom.
-
Werk de salade af met de dressing, lente-uitjes, ansjovisfilets, waterkers en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven