Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de sla en pluk deze in kleine toefjes.
-
Schil de pompelmoezen en snij de partjes van tussen de velletjes (= ‘peler à vif’).
-
Mix 1 bakje frambozen met de rode wijnazijn en zonnebloempitolie tot een fijne emulsie. Kruid met peper en zout. Giet door een fijne puntzeef.
-
Snij de kippenfilets in dikke repen. Bak ze mooi krokant in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sla in diepe borden, schik de kwartjes pompelmoes en de gebakken kipreepjes erop. Werk af met de resterende frambozen en frambozenvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven