Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak voor de dressing de waterkers grof en doe samen met de rest van de dressingingrediënten in de blender. Mix tot een mooi groene emulsie. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de korst van de manchego en snij vervolgens in fijne plakjes. Snij de ham in lange repen.
-
Boen de aardappeltjes schoon en kook ze zacht in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken. Snij ze doormidden.
-
Blancheer de asperges, sluimererwten en erwtjes elk afzonderlijk beetgaar in licht gezouten water. Laat telkens schrikken onder koud stromend water.
-
Doe de aardappeltjes, asperges, sluimererwten, ham, slablaadjes en erwtjes in een kom. Schep de dressing er door en breng op smaak met peper en zout.
-
Strooi de kaasplakjes erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven