Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat voor de dressing het bier inkoken tot je ongeveer 2 eetlepels overhoudt. Klop dit samen met het citroensap, de maïsolie en honing tot een dressing. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwijder het vel van de kip en haal het vlees van de beenderen. Trek het in stukken.
-
Snij de watermeloen in stukken. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
-
Verdeel de salade over 4 borden. Schik de stukken kip en watermeloen op de salade. Verdeel de uiringen erover. Besprenkel met de dressing en verbrokkel de feta erover. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Snij het brood in dikke sneden en serveer samen met de salade en een frisse Rochefort.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven