Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de dressingingrediënten en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Snij de kiwi’s middendoor en steek er met een parisiennelepel bolletjes uit.
-
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne plakjes. Wrijf in met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Snij de kipfilet in stukken en bak ze goudbruin en gaar in hete boter. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier
-
Verdeel de salade over de borden, schik er de avocado, mango en kiwi op.
-
Werk af met kippenstukjes en besprenkel met de dressing. Bestrooi met zonnebloempitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven