Gluten , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een pot met water aan de kook. Voeg het theezakje, ½ van de munt en de kipfilet toe.
-
Pocheer in 12 à 15 min op een zacht vuur gaar.
-
Rooster het brood goudbruin en trek in stukjes.
-
Klop de dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
-
Pel de sjalotten en snij ze in fijne reepjes.
-
Halveer de avocado’s en verwijder de pit.
-
Verdeel de salade over 4 borden, bestrooi met sjalotreepjes en schik ½ avocado op elk bord.
-
Besprenkel met de dressing.
-
Trek het kippenvlees in reepjes, verdeel over de salade en besprenkel met de rest van de dressing.
-
Bestrijk de stukjes brood met pesto en schik ze tussen het vlees.
-
Werk af met parmezaanschilfers en garneer met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven