Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de hazelnoten lichtjes in een droge koekenpan. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
-
Snij de kaki’s in 2 en vervolgens in kwartjes.
-
Meng de salade met de hazelnoten. Verdeel de salade over de borden.
-
Vinaigrette: meng de notenolie met de olijfolie. Voeg de azijn en de mosterd toe. Meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kakikwartjes over de salade. Sprenkel de vinaigrette over de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven