noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Snij de korsten van het brood en trek het brood in stukken van 2 cm.
-
Leg het brood op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak goudbruin in de voorverwarmde oven in 10 min, keer halfweg de stukjes brood om.
-
Dressing: pel het teentje look en duw door de lookpers. Doe alle dressingingrediënten in een bokaaltje met schroefdeksel, schud krachtig en breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de tomaatjes in kwartjes.
-
Laat de paprika’s uitlekken en snij in stukken.
-
Rooster de hazelnoten en amandelen in een droge pan.
-
Pluk de peterselieblaadjes.
-
Schep de tomatenkwartjes, paprikastukken en peterselieblaadjes in een serveerschaal door elkaar.
-
Schep de dressing erdoor en strooi de croutons en de noten erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven