Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de venkel in flinterdunne plakjes, besprenkel met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Snij de tomaten in partjes. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Snij de zalm in reepjes. Schep de zalmreepjes met de tomaten en venkel door de slablaadjes.
-
Verdeel de salade over weckpotjes. Werk af met de dressing en een plukje venkelgroen. Zet fris tot vertrek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven