Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
-
Schil de aardappelen. Snij ze in kleine blokjes. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Laat ze uitlekken.
-
Pel de mandarijntjes en snij het vruchtvlees van tussen de witte vliesjes uit met een scherp mes (= peler à vif).
-
Snij de ui in flinterdunne plakjes. Meng ze samen met de aardappelblokjes en mandarijnpartjes. Verdeel over 2 borden.
-
Verwijder het vel van de makreel en schik op de salade. Werk af met plukjes waterkers.
-
Besprenkel met de dressing. Kruid met versgemalen peper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven