Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Meng alle ingrediënten voor de marinade.
-
Snij de tofu in blokjes van 2 x 2 cm en roer door de marinade. Zet 1 nacht in de koelkast.
-
's Anderendaags
Blancheer de peultjes 2 min in kokend gezouten water. Giet af en verfris met koud water.
-
Pel de rode ui en snij in fijne halve ringen.
-
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadjes. Snij in fijne reepjes van 6 cm.
-
Verwijder de steeltjes van de chilipeper en snipper in fijne ringen.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de shiitake goudbruin. Schep de tofu uit de marinade en bak krokant.
-
Verdeel wat sla met rauwkost over een bord. Leg de gebakken shiitake erop. Schep de peultjes, komkommer, rode ui en chilipeper erover. Werk af met de tofu, cashewnoten, preischeuten en koriander.
-
Serveer met wat sweet chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven