Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de stelen van de broccoli. Trek de roosjes los en blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
-
Bak de spekreepjes krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Trek de druifjes los en meng ze met de broccoliroosjes, veldsla en spekjes.
-
Bestrooi met rozijntjes en besprenkel met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven