noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verscheur de lollo biondasla in grote stukken. Leg in een kom.
-
Rooster de cashewnoten lichtjes in een hete pan.
-
Meng voor de dressing alle ingrediënten.
-
Snij de sneetjes brood in blokjes en bak aan in een weinig olijfolie. Laat uitlekken op huishoudpapier.
-
Snij de tofu in blokjes en bak in dezelfde pan aan in een weinig olijfolie.
-
Snij de mozzarella in 4 stukken. Schil de komkommer en snij in fijne staafjes, verwijder de zaadlijsten.
-
Doe alle ingrediënten in de kom en hussel goed door elkaar. Besprenkel met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven