Selder , Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: doe de ingrediënten in de blender en mix. Breng op smaak met zout en zet koel weg.
-
Pel de scampi’s en besprenkel met olie, kerriepoeder, peper en zout. Schep door elkaar en laat rusten.
-
Snij de lente-uitjes en de selderstengels in fijne plakjes.
-
Snij de appel eerst in plakjes en dan in lucifers.
-
Pluk de bovenste topjes van de korianderplantjes en doe samen met de veldsla, waterkers en kervel in een kom. Schep de lente-ui, selderplakjes, appelfrietjes en uiringetjes er voorzichtig door.
-
Bak de scampi’s aan beide zijden krokant op een hoog vuur.
-
Verdeel de salade over de borden, druppel er een scheutje olijfolie over, kruid met peper en zout.
-
Schik de gebakken scampi’s ernaast, samen met een lepel dressing. Bestrooi met gebakken uitjes en serveer met de rest van de dressing.
-
Tip: je kan de scampi's ook vervangen door kabeljauwparels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven