Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard gedurende 8 à 10 min.
-
Trek de bladeren van de sla (lollo bionda) los en spoel goed. Zwier droog en doe in een grote kom.
-
Spoel de tomaten, snij in stukjes en voeg toe aan de salade.
-
Bak de spekblokjes krokant in een hete pan met een klontje boter.
-
Deglaceer de gebakken spekblokjes met de frambozenazijn en giet de room erbij. Laat een beetje inkoken.
-
Pel de gekookte eieren. Snij middendoor en daarna in kleinere stukken. Voeg toe aan de sla.
-
Giet de spekblokjes met saus bij de salade en meng alles.
-
Toast ondertussen de sneden brood.
-
Serveer de salade op de borden en geef het getoaste brood erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven