Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil en pel de vruchten. Verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Doe alles samen in een kom en besprenkel met limoensap. Bestrooi met suiker en dek af. Plaats gedurende 30 minuten in de koelkast. Besprenkel met de porto.
-
Serveer op een bedje van geraspt ijs waar je enkele druppels kleurstof (rood of groen) aan toegevoegd hebt.
-
Werk af met verse muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven