noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
De voorbereiding:
-
Granola: meng de muesli met de koolzaadolie en honing. Verdeel over een bakplaat met bakpapier. Bak in de oven op 180°C ± 10 min tot je een krokante granola krijgt.
-
Stoom of kook de broccoliroosjes beetgaar.
-
Dressing: mix de yoghurt met de fijngesnipperde bieslook en kervel, peper, zout en 1 el zonnebloemolie tot een dressing.
-
De laagjes:
-
Start met de dressing. Leg op de dressing de hardere groenten: de broccoliroosjes en stukjes avocado.
-
Vul verder aan met de linzen en bonen.
-
Daarboven komt de jonge sla en de scheuten. Zo worden ze niet wak door contact met de dressing.
-
Werk de salade af met noten, zonnebloempitten, fijngesneden lente-ui en de krokante granola. De kleine stukjes glijden toch vanzelf naar beneden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven