Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de muntblaadjes fijn.
-
Snij de passievruchten in 2.
-
Haal de pitjes en het sap uit de schil van 15 passievruchten en leg in een fijne zeef.
-
Wrijf de pitjes goed tegen de zeef met de bolle kant van een lepel en vang al het sap op.
-
Doe de eigelen in een conische steelpan.
-
Gebruik een halve eierschaal als ‘maatje’ (= 1 dopje).
-
Voeg 6 dopjes kristalsuiker en 6 dopjes passievruchtensap bij de eigelen.
-
Klop het mengsel met een klopper op een zacht vuur tot de massa gaat binden en schuimig wordt.
-
Haal van het vuur en klop nog even door zodat de massa niet gaat schiften.
-
Schep een bol ijs in elk wijnglas.
-
Verdeel de warme sabayon erover.
-
Werk af met de passievruchtpitjes van de 4 overige passievruchten en wat fijngesnipperde munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven