Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers samen met de suiker en de wijn in een conische sauspan.
-
Klop het koude mengsel met een klopper los.
-
Zet de sauspan vervolgens op een zacht vuur.
-
Klop het eimengsel ononderbroken met de klopper tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols en klop zoveel mogelijk in een 8-vormige beweging. Blijf kloppen tot de hele massa stijf is.
-
Schep 4 bollen vanilleroomijs.
-
Snij de druiven in Verkruimel de amandelkoekjes en giet in de kommetjes een bodempje koekkruimels. Verdeel in elk kommetje een bolletje ijs. Schik de druiven errond.
-
Schep de sabayon over het ijs en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven