Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren en hou het eiwit opzij voor een andere bereiding (zoals bv. meringues).
-
Gebruik ½ eierschelp en doe 4 dopjes suiker en 4 dopjes cava bij de eigelen.
-
Zet het pannetje op een laag vuur en klop met een klopper tot sabayon.
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij elke aardbei in 4. Verdeel over de glazen.
-
Schep de bolletjes vanille-ijs en leg bovenop de aardbeistukjes.
-
Werk af met de sabayon.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven