Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verdeel de frambozen in de champagnecoupes.
-
Meng de eidooiers, champagne en suiker in een sauteuse (= conische sauspan). Zet op het vuur en klop krachtig met een 8-vormige beweging tot je een dik en luchtig, schuimig mengsel bekomt.
-
Doe de bolletjes champagnesorbet in de champagneflûtes.
-
Verdeel de sabayon over de frambozen.
-
Giet de champagne boven de champagnesorbet. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven