Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers samen met de suiker en het bier in een conische sauspan.
-
Klop het koude mengsel met een klopper los.
-
Zet de sauspan vervolgens op een zacht vuur.
-
Klop het mengsel ononderbroken met de klopper tot je een schuimige sabayon krijgt. Werk tijdens het kloppen vanuit de pols en klop zoveel mogelijk in een 8-vormige beweging.
-
Schep 4 bollen chocolade-ijs. Leg ze onderaan een Martiniglas. Verdeel de sabayon erover.
-
Cutter de pistachenoten en strooi over de sabayon.
-
Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven