Allergenen
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers in een conische pan.
-
Gebruik een halve eierschaal als ‘maatje’.
-
Voeg de Baileys en suiker bij de eidooiers.
-
Klop de massa op een zacht vuur, tot de massa gaat binden en schuimig wordt.
-
Haal van het vuur en blijf nog even kloppen, zodat de massa niet schift.
-
Verdeel de sabayon over 4 kommen.
-
Werk af met de aardbeien, blauwe bessen, bloemsuiker en enkele blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven