Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers in een steelpan en gebruik ½ eierschaal als maatbeker (= dopje).
-
Voeg de dopjes kristalsuiker, vanillesuiker en prosecco bij de eidooiers.
-
Klop het koude mengsel met een garde of gebruik een handmixer. Zet de steelpan op een zacht vuur.
-
Blijf ononderbroken kloppen, tot je een luchtige, maar stevige schuimsaus krijgt. Je klopt lucht door het eimengsel.
-
Stop zeker niet met kloppen, want dan veranderen de eidooiers in een roerei.
-
Vul de bodem van de glazen met de vruchten. Schep er een bol vanille-ijs op en giet de schuimige sabayon erover.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven