Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen. Kook de wortelen samen met de mange-touts in kokend water met een groentebouillonblokje. Na 6 à 7 minuten zijn de groenten zeker klaar. Giet af en hou warm.
-
Bereid ondertussen de saus: pel de ui en hak fijn. Laat een klontje boter smelten in de pan. Voeg de uisnippers toe en bak glazig. Giet de room erbij en laat tot de helft inkoken. Verkruimel het vleesbouillonblokje erin. Voeg de Luikse stroop toe en als laatste de in stukken gesneden Hervekaas. Laat alles al roerend verder smelten. Proef en kruid met peper en zout.
-
Kruid het vlees en gril aan beide zijden op een hete grillplaat.
-
Bak de frietjes.
-
Schik het vlees op een bord, leg de groenten erbij. Giet de saus in een apart kommetje, dat je ook op het bord plaatst. Geef de frietjes er afzonderlijk bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven