Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en pel 6 uien. Snij ze in plakjes.
-
Smelt de boter in een grote kookpot. Bak het vlees aan en laat aan alle zijden kleuren. Haal het vlees uit de pot.
-
Bak de uiplakjes in hetzelfde vet en voeg de wortelplakjes toe. Laat wat stoven.
-
Bestrooi met bloem, voeg de mosterd toe en kruid met peper, zout, Provençaalse kruiden en paprikapoeder. Giet Amer Labiau erbij.
-
Voeg het vlees toe en meng alles onder elkaar. Zet het deksel op de kookpot en laat ongeveer 2 uur stoven. Zo zal de alcohol verdampt en de saus gebonden zijn.
-
Lekker met frietjes en een frisse salade van eikenbladsla met 1 fijngesnipperde ui en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven