Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in ringen. Schil de wortel en pastinaak. Snij in blokjes. Reinig de bleekselder en snij ook in blokjes.
-
Smelt de boter in een stoofpot en bak het vlees aan alle kanten aan. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de groenten toe aan het vlees en kook gaar. Giet het bier erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg de runderbouillon toe en laat nog 1 tot 1 uur 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
-
Snij de wortel in lange fijne plakjes met een dunschiller. Rooster gedurende 3 à 4 minuten in de oven op 150°C.
-
Warm de aardappelpuree op en werk af met fijngesnipperde bieslook.
-
Serveer de rundstoofpot met de aardappelpuree en geroosterde wortel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven