Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Druppel op elk bord wat olijfolie, een beetje balsamicoazijn, pesto en een beetje citroensap. Kruid met peper. Wrijf over het hele bord open met de onderkant van een lepel.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen op wat keukenpapier.
-
Bedek het bord met de sneetjes rundvlees.
-
Snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en meng met wat fijngesnipperde basilicum en look. Kruid met peper en wat zeezout. Verdeel dit mengsel over de carpaccio.
-
Bestrooi met wat parmezaanpoeder.
-
Kruid met peper en zout. Verdeel de pijnboompitten over de borden.
-
Schik de rucola erop.
-
Werk af met Parmezaanse kaasschilfers en balsamicocrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven