Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Parmezaankoekjes: strooi de geraspte Parmezaanse kaas in een brede uitsteekring op een bakmatje. Laat smelten in een voorverwarmde oven op 180°C. Het koekje moet goudbruin kleuren. Haal uit de oven en laat afkoelen, zo zal het koekje hard worden.
-
Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en een mespuntje wasabi. Doe de wasabimayonaise in een
-
spuitzak.
-
Leg het bord vol met de rundcarpaccio. Meng de sla met de sojasaus en verdeel in het midden van
-
de borden. Schik het Parmezaankoekje op de sla.
-
Zet puntjes wasabimayonaise op de carpaccio en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven