Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng het gehakt met de cajunkruiden.
-
Vorm 4 burgers en bak krokant in een antikleefpan met olijfolie.
-
Leg de burgers in een ovenschotel en smeer aan beide zijden in met ½ van de BBQ-saus.
-
Laat 15 min garen in de voorverwarmde oven. Besmeer halfweg de gaartijd met de overige BBQ-saus.
-
Snij de aardappelen in hapklare stukken. Pel de ui en look en snipper fijn.
-
Halveer de chorizo in de lengte. Snij elk stuk in halve schijfjes van 1 cm breed.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.
-
Bak de ui, look en chorizo tot de chorizo vet begint te lossen.
-
Roer de aardappelen erdoor en laat krokant bakken. Kruid met gerookt paprikapoeder en zout.
-
Beleg een hamburgerbroodje met wat ijsbergsla en enkele sneden tomaat. Leg de hamburger en rijkelijk wat ‘potato hash’ erop. Dek af met de andere helft van het hamburgerbroodje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven