Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: doe mosterd, koriander, azijn, olijfolie en hazelnootolie in een kom. Kruid met zeezout en versgemalen peper. Klop de ingrediënten tot een gladde emulsie. Roer als laatste de gehakte verse kruiden eronder. Zet opzij tot gebruik.
-
Rooster de hazelnoten gedurende 4 à 5 minuten in een koekenpan op een halfhoog vuur tot ze lichtgekleurd zijn en heerlijk geuren. Schud ze in een propere keukenhanddoek en wrijf de bruine velletjes eraf. Hak ze, als ze voldoende afgekoeld zijn, in stukjes.
-
Spoel de rucola en zwier droog. Snij de gekookte rode biet in blokjes. Reinig de venkel en snij in zo fijn mogelijke plakjes (*). Spoel de radijsjes, verwijder het loof en snij in dunne plakjes (*). Verkruimel de feta.
-
Meng de rucola met de rode biet, venkel, radijsjes en feta in een grote kom.
-
Giet de vinaigrette over de salade en meng luchtig.
-
Breek stukjes Parmezaanse kaas af en werk de salade af met de Parmezaanse kaas. Bestrooi met de gehakte hazelnoten. Dien onmiddellijk op.
-
(*) Je kan dit best met een mandoline doen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven