Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal, maar laat de staartjes zitten.
-
Pel de avocado’s en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in stukjes en besprenkel met het limoensap.
-
Hussel de avocado’s samen met de sjalotsnippers door de rucola. Breng op smaak met olijfolie, chilipeper en zeezout.
-
Kruid de scampi’s met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bak ze gaar in hete boter. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Serveer op de salade. Lekker met een stukje ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven