noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Rits de naaldjes van de rozemarijn en hak fijn. Mix de ingrediënten door elkaar, maar hou de helft van de sesamzaadjes en rozemarijn opzij.
-
Knip 2 stukken bakpapier in de vorm van een bakplaat. Schep het deeg op 1 van de bakpapieren.
-
Leg het andere bakpapier erbovenop. Rol het deeg egaal uit met een deegroller. Niet te dik, want dan worden de crackers niet krokant.
-
Haal het bovenste bakpapier er voorzichtig af. Verdeel de andere helft van de sesamzaadjes en de gehakte rozemarijn over het deeg en druk dit aan met een stukje bakpapier.
-
Verwijder het bakpapier. Snij met een mes of een kartelschaar lijnen in het deeg in de gewenste vorm.
-
Leg de crackers met bakpapier op een bakplaat. Bak de crackers max. 20 minuten. Check vanaf 15 minuten. Wanneer ze licht goudbruin zijn, smaken ze het lekkerst.
-
Haal ze uit de oven en laat ze 5 minuten afkoelen. Haal ze dan voorzichtig van het bakpapier.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven