noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de boven- en onderkant van de pompelmoes af. Snij met een scherp mes de schil tot op het vruchtvlees weg (= peler à vif). Hou de schillen bij en snij het vruchtvlees in plakken.
-
Verwijder de pitten uit de dadels en snij ze in stukjes.
-
Snij de radicchio doormidden en verwijder de harde kern. Snij de blaadjes in fijne reepjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Hak de pistachenoten.
-
Druk het sap uit de pompelmoesschillen in een kom tot je 1 eetlepel sap hebt. Knijp, indien niet voldoende, een plakje pompelmoes tot sap. Voeg de sjalot erbij, kruid met zout en voeg 3 eetlepels olie toe.
-
Schep de fijngesneden radicchio erdoor.
-
Verdeel de plakjes pompelmoes over borden. Kruid ze met zeezout en besprenkel met de rest van de olijfolie. Bestrooi met de dadelsnippers.
-
Schik de radicchio op een hoopje. Kruid met versgemalen zwarte peper en werk af met pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven