Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Strooi de bloem in een hoopje op je werkblad.
-
Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren erin. Leg de gepureerde rode bietjes in het midden van het kuiltje.
-
Strooi het zout op de rand van de bloem en giet het water in het kuiltje.
-
Meng de eieren, gepureerde rode bietjes en het water door de bloem met de vingers van 1 hand of een vork.
-
Blijf mengen tot er een dikke pasta ontstaat.
-
Kneed met beide handen tot een zacht en soepel deeg gedurende 10 min.
-
Is het deeg te droog, maak je handen nat en kneed verder. Is het deeg te plakkerig, voeg dan nog wat bloem toe.
-
Verpak in plastic folie en laat minstens 20 min rusten.
-
Rol het deeg plat met een deegrol en rol er met de hand picci van of draai het door de pastamachine tot lasagnevellen.
-
Die lasagnevellen snij je vervolgens met het hulpstuk in spaghetti of tagliatelle.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven