Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de groene pepers in fijne, schuine plakjes en bestrooi met zout, besprenkel met citroensap en laat rusten.
-
Kook de eieren hard, pel ze en snij doormidden. Snij de worsten in grote stukken.
-
Pel de ui en look en snipper fijn. Pluk de blaadjes van de peterselie en snij in reepjes.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pot met dikke bodem en fruit de ui- en looksnippers. Kruid met peper en zout en roerbak, schep ½ van het ui-lookmengsel uit de pot en zet opzij.
-
Voeg het tomatenconcentraat toe aan de rest van het uimengsel en laat even bakken. Blus met tomatenstukjes, voeg tijm en laurier toe en laat sudderen.
-
Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes fijn. Voeg de koriandersteeltjes bij de tomaten en schep de plakjes worst en eieren erdoor. Laat sudderen zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Haal van het vuur en schep het resterende uimengsel met de korianderblaadjes, fijngesneden bladpeterselie en ½ van de gemarineerde pepertjes erdoor.
-
Serveer met de rest van de pepertjes ‘on the side’.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven