Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en spoel ze. Rasp ze fijn. Kruid met peper en zout.
-
Verhit wat olijfolie in een Tefalpan. Zet de metalen ringen in de pan en vul met geraspte aardappelen. Druk goed aan.
-
Laat een zijde mooi goudbruin krokant bakken en draai om.
-
Laat 15 min verder garen in de oven op 180°C.
-
Pluk en spoel de salade. Zwier goed droog. Hou koel in de koelkast.
-
Kruid de lamssteaks met peper en zout.
-
Smelt de boter en voeg de teentjes look eraan toe. Bak het vlees gaar in de hete boter.
-
Serveer de lamssteak met wat salade mixte en rösti’s met de knoflookboter op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven