Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de rosé met het limoensap, de tequila en de agavesiroop in een karaf.
-
Steek met een parisiennelepel bolletjes uit de meloenen. Snij grote aardbeien in kwartjes en de nectarine in plakjes. Voeg bij de rosé.
-
Plaats minstens 1 u in de koelkast.
-
Vul de glazen met ijs. Schep de sangria erover en top af met spuitwater. Garneer met blaadjes basilicum en een plakje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven