Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de rosbief met peper en zout. Schroei alle kanten aan in een braadpan met 50 gr hete boter. Gaar verder in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 30 minuten. Haal het vlees uit de oven en laat rusten op een rooster.
-
Schil de aardappelen en snij in de vorm van kasteelaardappelen. Kook gaar in gezouten water. Giet af en laat drogen. Hou warm.
-
Laat de rode wijn en kalfsfond tot de inkoken. Monteer net voor het opdienen met 50 gr boter. Kruid met peper en zout.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Stoof de sjalotjes aan in 50 gr boter en voeg de ontdooide erwtjes er aan toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in plakken en schik op het bord. Serveer de kasteelaardappelen, erwtjes en saus erbij.
-
Serveer met een frisse Keizer Karel Blond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven