Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het zout in een kom met de eieren.
-
Kruid de rosbief met zwarte peper. Leg het vlees op de hete rooster van de barbecue en korst het aan alle zijden aan.
-
Neem een vuurvaste ovenschotel en bedek de bodem met een dikke laag zout.
-
Verdeel wat teentjes look, basilicum, tijm en rozemarijn op de plaats waar het vlees komt te liggen op het zout (overdrijf niet).
-
Schik het aangekorste vlees op het zout en verdeel de rest van de kruiden en teentjes look over het vlees.
-
Bedek met de rest van het zout en druk goed aan.
-
Zet de vuurvaste schotel op de barbecue (max. 200°C) en laat afhankelijk van de bakwijze en gewicht van het vlees garen.
-
Haal de vuurvaste schotel van de barbecue, verwijder de zoutkorst en laat het vlees nog even rusten.
-
Snij het vlees in plakken en serveer met de verschillende groenteen aardappelbrochettes en grilltomaatjes.
-
Werk af met een streepje balsamicoazijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven