noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cutter de verschillende noten fijn en meng ze onder elkaar.
-
Rits de dragonblaadjes van de stengels en hak ze fijn. Meng ze onder de notenmengeling.
-
Wrijf het vlees aan alle kanten goed in met de boter. Kruid het vlees met versgemalen peper, zout en cayennepeper.
-
Bedek de rosbief met de kruiden-notenmengeling en schik in een ovenschaal.
-
Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 175°C en laat het vlees gedurende 1 uur bakken.
-
Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat nog 10 tot 15 minuten rusten.
-
Snij de rosbief in fijne sneetjes. Lekker met een aardappelgratin, boschampignons, pompoen- en venkelblokjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven