Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eidooiers met de suiker tot een lichtgeel mengsel.
-
Verwarm de melk in een pannetje op het vuur. Voeg, als de melk kookt, deze al kloppend bij het eimengsel.
-
Zet de pot terug op het vuur en laat al roerend met een houten lepel alles verhitten tot het net dik genoeg is om de achterkant van de houten lepel te bedekken. Als je met je vinger een streep trekt op de lepel, moet deze blijven staan.
-
Neem de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen op kamertemperatuur.
-
Klop de room half op en meng onder het eimengsel. Roer er ook de mascarpone en het merg van de vanillestok onder. Laat verder afkoelen in de koelkast.
-
Voeg de Amaretto toe, giet het mengsel in de ijsmachine en laat draaien tot je roomijs bekomt.
-
Schep het ijs in een kom en plaats in de diepvries tot je ze wil serveren.
-
Schep in het glaasje en werk af met een beetje Amaretto.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven