Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Fruit de sjalotsnippers in 1 eetlepel boter in een wijde sauspan. Voeg look, laurier en tijm toe en overgiet met de fond en de wijn.
-
Breng aan de kook en laat op een matig vuur tot de helft inkoken. Giet door een puntzeef. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verpak elke visfilet in een snede gedroogde ham.
-
Stoof de uisnippers aan in boter, voeg de erwtjes eraan toe en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bak de vispakketjes goudbruin en gaar in hete boter. Kruid met versgemalen peper.
-
Verwarm de saus tot het kookpunt. Haal de pan van het vuur en klop de boterklontjes in kleine hoeveelheden met een garde door de saus.
-
Serveer de vispakketjes op voorverwarmde borden. Schep de erwtjes ernaast en nappeer met de rode wijnsaus.
-
Lekker met aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven