Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper beide fijn.
-
Snij de chorizo in schijven van 1 cm dikte.
-
Snij de courgette in kleine dobbelstenen. Schil de wortel en snij in blokjes. Snij de champignons in 4.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij in blokjes.
-
Snipper de basilicum fijn.
-
Verhit een bodempje arachideolie in een kookpot.
-
Bak de ui, look en rijst glazig. Laat de chorizo enkele minuten meebakken.
-
Voeg de Provençaalse kruiden en tomatenpuree toe en roer goed om.
-
Laat tot slot de champignons, courgette, paprika en wortel al roerend 1 min meebakken. Blus met het water en de tomatenblokjes. Voeg een laurierblad en bouillonblokje toe en breng aan de kook.
-
Laat onder deksel op een zacht vuur koken volgens de bereidingstijd op de verpakking van de rijst.
-
Roer de basilicum eronder en kruid met cayennepeper en zout.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan.
-
Bak de vis 5 min krokant aan 1 zijde in de pan. Draai voorzichtig om en laat nog 2 min verder bakken. Kruid beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Serveer de rijst met de gebakken vis en werk af met een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven