Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Besprenkel de courgettes met olijfolie en plaats in een ovenschotel.
-
Gaar 25 min op 180°C.
-
Haal de courgettes uit de oven en laat even afkoelen.
-
Maak vier inkepingen in de courgetten van boven naar onder, maar snij niet helemaal door zodat de courgette 1 geheel blijft en niet uit elkaar valt.
-
Leg 1 snede ham op een snede kaas en snij in 4 gelijke delen.
-
Vul hiermee de opengesneden courgettes.
-
Snij de artisjokbodems in 4 plakjes en verdeel over de courgetten.
-
Kruid de courgettes met peper en zout.
-
Zet terug in de oven voor ± 15 min, tot de kaas gaat smelten.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven