Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de rozijnen ± 15 min in de rum.
-
Vet de cakevorm in met boter en bestrooi met bloem.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de eieren luchtig op met de suiker en vanillesuiker.
-
Laat de boter smelten en klop de boter en mascarpone onder het beslag.
-
Voeg de bloem toe en meng alles met een spatel tot een cakebeslag.
-
Schil de appelen en verwijder het klokhuis.
-
Snij de appelen in kleine stukjes. Meng de helft van de blokjes appel en rozijnen onder het cakebeslag.
-
Giet het beslag in de bakvorm.
-
Verdeel de andere stukjes appel over de cake.
-
Meng het kaneelpoeder met de rietsuiker en strooi over de cake.
-
Bak de cake in de oven op 180°C, ± 40 à 45 min.
-
Laat de cake afkoelen en haal uit de vorm.
-
Bestrooi eventueel met wat bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven