Romige selder-appelsoep

Selder , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de pecannoten fijn.
-
Pel de look en hak fijn, snij de selder in dunne plakjes en snij het vruchtvlees van de appel in stukjes. Stoof alles samen aan in olijfolie.
-
Overgiet met warme bouillon, melk en room. Kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat 5 min doorkoken.
-
Mix glad in de blender, kruid bij indien nodig.
-
Verdeel de soep over kommen. Werk af met enkele druppeltjes olijfolie en gehakte noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven