Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, spoel de prei en selder. Schil de pastinaak.
-
Snij de geschilde pastinaak, uien, prei en selder in grove stukken.
-
Stoof aan in hete boter. Bevochtig met de kippenbouillon.
-
Breng op smaak met peper, zout en rozemarijn.
-
Laat de soep 1 u zachtjes koken.
-
Snij mooie dobbelsteentjes uit het toastbrood. Laat deze mooi goudbruin bakken in voldoende hete olijfolie.
-
Bak de spekblokjes krokant in een hete Tefalpan.
-
Mix de soep in een keukenblender. Passeer door een fijne zeef. Voeg de room eraan toe.
-
Breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de soep goed heet met spekblokjes, croutons en rozemarijn. Versier met een wolkje room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven