Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de spinazie en laat uitlekken in een vergiet.
-
Pel de look en sjalot. Pers de look en snipper de sjalot fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Scheur de mozzarella in fijne stukken.
-
Verhit wat boter in een sauspan.
-
Bak de sjalot, look en chilipeper glazig.
-
Blus met de room en 150 ml melk.
-
Roer de maïzena los in de overige melk.
-
Voeg de mozzarella, roomkaas en cheddar toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de melk met maïzena toe en laat nog 2 min rustig verwarmen.
-
Roer de spinazie erdoor tot deze gaat slinken. Kruid met piment d’espelette en een beetje zout.
-
Werk af met jalapeñopepers en serveer als dipsaus bij (rauwe) groenten of tortillachips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven